Tunne itsesi, ymmärrä muita

Oman ja työkaverin käyttäytymistyylin tunnistaminen auttaa ymmärtämään, miksi reagoimme eri tavoin erilaisiin tilanteisiin. Valmennuksesta saa välineitä palautteen antamiseen, haastavien tilanteiden selvittämiseen, kehityskeskustelujen käymiseen ja palaverien vetämiseen. Opitaan myös tunnistamaan oman käyttäytymisen vahvuudet ja sudenkuopat sekä, miksi ihmiset käyttäytyvät eri tavoin eri tilanteissa.

Esimakua Peili-valmennuksesta

 

Kenelle?

Koko työyhteisölle edistämään keskinäistä ymmärtämystä toisten erilaisuudesta.

Erityisesti valmennus sopii esimiehille tai esimiehiksi aikoville.

Sisältö

Jokainen osallistuja saa oman henkilökohtaisen Peili-analyysin, jonka avulla perehdytään omaan käyttäytymistyyliin, joustavuuteen sekä itseen muiden silmin. Valmennuksessa käsitellään mm.

- mitkä asiat vaikuttavat ihmisen käyttäytymiseen?

- mitä on erilaisuusosaaminen ja mitä hyötyä siitä on?

- hyvin toimivat vuorovaikutussuhteita

- miten kehittää joustavuutta?

- palautteen antamista erilaisille ihmisille

- työyhteisön ongelmatilanteita ja niiden käsittelyä

- käyttäytymistyylien huomiointia ryhmän ohjaamisessa ja johtamisessa

Miten

Peili-käyttäytytymisprofiili muodostetaan itsearvioinnin ja viiden sinut hyvin tuntevan henkilön ariviointien perusteella. Kysey toteutetaan sähköisesti ja profiilit käydään läpi päivän kestoisessa valmennuksessa.

Menetelminä käytetään paljon aktivoivia, pienryhmissä ja pareittain tehtäviä harjoituksia liittyen valmennuksen sisältöön. Luento-osuudet ovat lyhyitä ja osallistavia.

Kouluttajat

AVA-instituutin koulutuspäälliköt Mirka Kuitunen, Sanna Laaksonen ja Henna Salmela

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Mirka Kuitunen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 352 5438