Growth Mindset -valmennus

  

Oletko koskaan jättänyt tarttumatta haasteeseen, koska olet epäillyt, onko sinusta siihen?

Entä oletko koskaan kokenut urallaan menestyvää ja etenevää kollegaa uhkana itsellesi?

Mikä? 

Growth Mindset –valmennus on johtajuuden ja itsensä kehittämisen työkalu. Mindset edustaa uskomuksiamme, joita meillä on kyvyistämme ja mahdollisuuksistamme kehittää taitojamme. Mindset kertoo myös näkemyksistämme vastoinkäymisten ja vaivannäön merkityksestä meille.

Kenelle?

Asiantuntijoille, esimiehille ja johtajille, jotka haluavat kehittää ajatteluaan, lisätä itsetuntemustaan ja haluavat esiin parhaan potentiaalinsa tavoitteidensa saavuttamiseksi. Valmennus sopii yksilöcoachingin työkaluksi, sekä ryhmävalmennuksiin.

Mitä hyötyä?

Valmennus mahdollistaa sen parhaan potentiaalin vapauttamisen, mikä sinussa on. Myös ymmärtämällä paremmin itseä ja omaa ajattelua, voi paremmin ymmärtää muita. Valmennuksen ja profiilin avulla tuodaan näkyväksi nykyinen tapa ajatella. Jos ajattelu ei muutu, niin mikään ei muutu. Valmennus tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa ajattelua.

Valmennuksen elementit

  • Mindset Moments Flow –profiili, jossa itsearviointina mitataan ajattelun ulottuvuudet.
  • Yksilöcoaching (AVA-instituutin sertifioidut coachit)
  • Ryhmävalmennus ja ryhmäohjaus (valmennuksen rakenne räätälöidään teille sopivaksi)
  • Valmennus voidaan myös toteuttaa kokonaan verkossa

Kiinnostuitko? Kysy lisää, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus:

Mirka Kuitunen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 040 352 5438

***

 

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Mindset Academyn kanssa

http://www.mindsetacademy.fi/

***

 

">Growth Mindset animaatio

 

Taustaa

Professori Carol Dweck ja monet muut akateemisen maailman tutkijat ovat tutkineet mindsettia ja ajattelutottumuksia yli 30 vuoden ajan. Mindset on erilaisten asenteiden ja uskomusten kokonaisuus, jotka sävyttävät käsityksiä itsestämme ja ympäröivästä maailmasta, sekä vaikuttava valintoihimme ja käyttäytymiseemme.

Nämä ovat täysin luonnollisia ja yleisiä inhimillisiä kokemuksia, joita koemme ajan saatossa.

Carol Dweck on tunnistanut tutkimuksessaan, että koemme hieman pelkistäen kahden tyyppisiä mindsettejä. ”Muuttumattomuuden” (fixed) mindset ja ”kasvun” (growth) mindset. Muuttumattomuuden mindsetissä uskomme, että lahjakkuus on synnynnäistä eikä sitä voi kehittää. Saatamme vältellä haasteita ja olla huolissamme siitä kuinka muut meidät näkevät. ”Muuttumattomuuden mindsetissä” tunnemme herkästi, että muiden menestys on uhka itsellemme ja välttelemme epäonnistumista hinnalla millä hyvältä näyttääksemme fiksulta. Näin ollen saatamme luovuttaa helposti ja ottaa kritiikin henkilökohtaisesti.

Kasvun mindsetissa puolestaan nautimme haasteista ja opimme kritiikistä ja palautteesta, näemme epäonnistumisen mahdollisuutena kasvuun ja vahvempaan vaivannäköön. Pohjalla on uskomme, että kykyjä voi kehittää. Kasvun mindsetissa yritämme uudelleen, luomme uusia keinoja, emmekä luovuta niin helpolla.

Näistä kahdesta mindsetistä, jotka alkavat kehittymään jo hyvin varhaisessa iässä, muodostamme oman suhtautumisemme menestykseen, epäonnistumiseen ja oppimiseen, sekä kehitämme kykyämme sietää turhautumista ja piirrämme polun saavuttaaksemme täyden potentiaalimme ja huipputasomme.

Ajattelumme ei ole koskaan staattista, siksi tulemme johdattelemaan sinut pohtimaan paljon sitä, miten ajattelet eri tilanteissa ja miten voisit itseäsi tuossa tietoisuudessa kehittää.

(Mindset Academy 2018)