Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi
Oppisopimuskoulutus

Liiketoiminnan pt kaavio 2

Liiketoiminnan perustutkinto oppisopimuskoulutuksena soveltuu asiakaspalvelussa toimiville, myyjille, yrittäjille, hotellissa työskenteleville, ravintolassa ja liikenneasemilla työskenteleville, sekä logistiikka-alalla toimiville. Peruskoulun jälkeistä tutkintoa ei vaadita, mutta alan työkokemus on eduksi. Koulutukseen voi hakea henkilö, jolla ei ole aiempaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi).

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan ammattitaitoa ja osaamista oman alan asiakaspalvelun, logistiikan, myynnin ja markkinoinnin monipuolisissa työtehtävissä.

Toteutus

Tarvittava ammattitaito hankitaan suurimmaksi osaksi työtehtävissä. Työpaikalla järjestettävää koulutusta tukevat teoriaopinnot valitaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähiopetuksesta ja itsenäisestä sekä ohjatusta verkko-opiskelusta. Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti kahden päivän jaksoissa siten, että koulutuksen kesto on keskimäärin 1,5 vuotta.

Koulutus järjestetään Helsingissä AVA-instituutin ja yhteistyöoppilaitoksen tiloissa.

HAKU on 31.8.2018 asti

Ensimmäinen lähijakso toteutuu 17.-18.9.2018 AVA-instituutissa. Tutkintokoulutus kestää n. 1,5 vuotta ja päättyy tammikuussa 2020.

 

Tutkinnon sisältö

Liiketoiminnan perustutkinnon perusteet

  

Liiketoiminnan perustutkinnon koulutus järjestetään yhteistyössä Business College Helsingin kanssa.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Mirka Kuitunen AVA-instituutti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai

Emilia Sorsa Business College Helsinki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0447756420

***