Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

 

Mikä tutkinto, mitä hyötyä?

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa hyödynnetään uusimpien johtamistutkimusten tarjoamaa tietoa, sekä opitaan vaikuttavimpia johtamistaitoja, johtamisen työkaluja ja nykyaikaisimpia johtamistaitojen kehittämismenetelmiä. Tutkintokoulutuksen tavoitteena on tukea valmennettavaa menestymään vaativissa johtamisen ja yritysjohtamisen tehtävissä, sekä kehittää hänen valmiuksiaan siirtyä eteenpäin uralla.

Valmennuksen teemoja ovat muutoksen johtaminen, muutoksessa johtaminen, muutoskyvykkyyden kehittäminen ja vaikuttavimmat ihmisten johtamisen menetelmät. Valmennuksessa perehdytään mm. strategisen johtamisen, muutoksen johtamisen, valmentavan johtamisen, ihmisen mielen johtamisen, asiakkuuksien ja verkostojen sekä asiakas- ja työyhteisökokemuksen johtamisen, talouden johtamisen ja lean managementin taitoihin ja toimivimpiin työkaluihin. Johtamistaitoja viritetään valmennukseen sisältyvässä 360°-johtamistaitojen arvioinnissa ja sen pohjalta rakennettavassa henkilökohtaisessa johtamistaitojen kehittämisohjelmassa.

Growth Mindset

Valmennukseen sisältyy Suomessa UUSI johtajuuden ja itsensä kehittämisen työkalu, Growth Mindset.
Ihmisen mindsettiä on tutkittu tieteellisesti yli 30 vuoden ajan. Mindset on yksilön mielen pohjavire, josta uskomuksemme, luulomme, tunteemme, ajatuksemme, asenteemme ja lopulta puheemme ja toimintamme kumpuavat.

Mindset sävyttää käsityksiämme itsestämme ja ympäröivästä maailmasta vaikuttaen valintoihimme ja käyttäytymiseemme. Se vaikuttaa uskoomme kyvyistämme ja mahdollisuuksistamme. Pienikin oivallus saattaa olla lopputuloksen kannalta ratkaiseva, mutta jos mindset ei muutu, mikään ei muutu. Oman mindset tutkimisesta on oppimisen kannalta merkittävää hyötyä.

Leadership Challenge

Valmennus päättyy kuukauden kestävään suunnitelmalliseen Leadership Challengeen, joka on sovellettu versio henkisen valmennuksen kansainvälisestä menestyskonseptista, ns. Helvetinviikosta sisäisen motivaation tulenkantajia, ajanhallinnan totuuksia, tahdonvoimatutkimuksista tuttuja elementtejä sekä psyykkisen vahvuuden klassisia osatekijöitä unohtamatta.

Leadership Challengessa tehdään itseä kehittäviä ja tavoitteiden toteutumista edistäviä perustekemisiä, mutta paremmin ja tietoisemmin kuin aikaisemmin - sen aikana korvataan vanha minä uudella tietoisemmalla versiolla omasta itsestä. Valmennuksessa keskitytään siihen, että valmennettava syö terveellisesti, liikkuu säännöllisesti, lepää ja palauttaa järkevästi, tekee töitä tavallista keskittyneemmin ja fokusoituneemmin, priorisoi töitään entistä tehokkaammin, kuuntelee muita tavallista tarkemmin ja tiedostavammin sekä on entistäkin myönteisempi, rakentavampi ja energisempi.

Kenelle?

Valmennus sopii kaikilla toimialoilla esimies-, johtotehtävissä tai yrittäjinä työskenteleville henkilöille ja asiantuntijoille. Valmennusta järjestetään sekä yrityskohtaisissa toteutuksissa, että kaikille avoimissa ryhmissä

Koulutuksen sisältö

Noin vuoden kestävään kokonaisuuteen sisältyy kuusi kahden päivän mittaista lähivalmennusjaksoa, työssäoppimista, AVAcampus-verkko-oppimisympäristössä tapahtuvaa työskentelyä, johtamis- ja esimiestaitojen kehittymistä tukevaa yksilö- ja vertaiscoachingia sekä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittamiseen tähtäävää ohjausta näyttöineen ja arviointikokouksineen.
Lähivalmennusjaksot järjestetään AVA-instituutissa Helsingissä.

Hinta

Ilmainen osallistuminen.

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti hakuajan päätyttyä. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 70 euroa toimistokuluja. AVA-instituutti pidättää oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Pasi Haaponiemi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400 963 394

Johtamisen valmentaja Manu Kangaspunta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 044 777 0859