Valmennamme tulevaisuuden huippuosaajia

 

AVA-instituutti valmentaa tulevaisuuden huippuosaajia suoraan työelämän tarpeisiin. Valmennusten tuottamisessa työskentelemme tiiviisti yritysten HR- osaajien kanssa rakentaen osaamisen kehittymispolkuja niin isoihin kuin pieniin yrityksiin ja organisaatioihin. Erityisosaamistamme on laajojen Akatemia- mallien rakentaminen yrityksille, räätälöidyt valmennukset sekä tutkinnot. Toimimme sekä ammatillisena erikoisoppilaitoksena että valmennustalona ja meillä on käytössä valmennusten osalta eri rahoitusratkaisut.

Meillä opiskelee eri toimialojen osaajia, jotka haluavat kehittää itseään palvelussa, myynnissä, esimiestyössä tai johtamisessa. Teemme hyvästä erinomaista, oli sitten kyse esimerkiksi liiketoimintaosaamisesta, talousosaamisesta, esimiestyöstä, työhyvinvoinnin kehittämisestä tai myynnistä.

Vahvuutemme on ammattitaitoinen ja asiakkaaseen sitoutunut yrittäjämäisesti toimiva henkilökunta sekä laadukas valmentajaverkosto. Meiltä saat kokonaisvaltaisen paketin oman osaamisesi sekä koko yrityksesi kehittämiseen valmennusten keinoin.

Asiakastyytyväisyyskysely:

”Asiakastuntemus on ainutlaatuista, kokemus erinomainen asiakkaitten alojen tarpeiden mukaisesti”

"Mielestäni opetus on osaavaa ja alan jatkuviin muutoksiin reagoidaan”