Video

MindBody valmennus myyntidia

 

Mikä valmennus, mitä hyötyä?

Työhyvinvoinnin edistämiseen tarkoitettu Mind & Body -valmennus tarjoaa osallistujille realistisen kuvan omasta tämänhetkisestä kunnosta ja antaa vinkkejä oman työhyvinvoinnin edistämiseen. Valmennuksessa tehdään kuntotestejä, liikutaan ohjatusti ja käydään läpi ravitsemusta. Tavoitteena on aikaasaada konkreettisia ja pysyviä muutoksia oman terveyden työhyvinvoinnin edistämiseksi.

Kenelle?

Mind & Body –valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat kehittää työhyvinvointiaan.

Valmennus sopii hyvin yritysryhmille ja sen on todettu lisäävän myös hyvää ilmapiiriä osallistujien keskuudessa.

Valmennuksen sisältö

Valmennuksen ensimmäisellä ja viimeisellä lähijaksolla toteutetaan UKK-kävelytesti, sekä lihaskuntotestit. Valmennuspäivien aikana käydään terveyteen liittyvät osa-alueet läpi (liikunta, ravinto, lepo, ihmissuhteet) ja toteutus on hyvin toiminnallinen, omakohtainen ja käytännönläheinen. Pääpaino on tekemisessä ja harjoittelussa. AVA-instituutin valmentajat tsemppaavat osallistujia kaikilla tapaamisilla entistä parempaan vointiin.

Miten?

Valmennus sisältää esimerkiksi 4 lähiopetuspäivää (kesto ja ajoitukset voidaan räätälöidä sopiviksi), jotka sijoittuvat kuuden kuukauden aikavälille. Valmennus sisältää väliajoilla harjoittelua ja oppimispäiväkirjan kirjoittamista. Valmennukseen voidaan lisätä eri liikuntamuotoja, Firstbeat-mittauksen ja fysioterapeutin tunteja haluttaessa.

Valmennuksessa hyödynnetään myös sähköistä oppimisympäristöä.

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Mirka Kuitunen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 352 5438

Koulutuspäällikkö Henna Salmela Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 050 344 7372

 

Käy tutustumassa edellisten ryhmien tuloksiin: Mind&Body raportti