AVA360

 

AVA360°-johtamistaitojen arviointi

360°-arviointi on yleisesti esimies- ja johtamiskoulutuksissa käytetty johtamis- ja vuorovaikutuskäyttäytymisen arviointimenetelmä, joka mahdollistaa monipuolisen palautteen valmennettavan johtamistaitojen kehittämiseksi.

360°-arvioinnissa mitataan henkilön tietyn hetken valmiuksia, esimerkiksi ammatillista substanssiosaamista, vuorovaikutustaitoja, johtamistaitoja ja/tai valmiuksia toimia esimiehenä.

Kenelle

Esimiehet, johtajat ja kaikki muut, jotka johtavat ihmisten suorituksia (esim. projekteja ja verkostoja johtavat asiantuntijat). Teemme mittauksia myös yksittäisille henkilöille.

Sisältö

AVA360°-arviointi toteutetaan sähköisenä kyselynä. Palautteen saaja nimeää esimiehensä, alaisiaan, kollegojaan ja/tai yhteistyökumppaneitaan palautteen antajiksi, jonka lisäksi hän arvioi myös itse omia johtamistaitojaan. Vastaaja saa arvioinnista palauteraportin, joka puretaan yhdessä valmentajan kanssa.

Kesto

Verkossa toteutettava kysely ja henkilökohtainen raportti (kesto on kokonaisuudessaan noin 2 viikkoa).

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Pasi Haaponiemi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400 963 394