AVA- instituutti toimii hanke- ja kehitystoimintaverkostossa. Hanke- ja kehitystoiminta AVA- instituutissa keskittyy valmennus- ja oppimismenetelmien aktiiviseen uudistamiseen ja kehittämiseen. Kehittämistyön keskiössä on työelämä ja hanketoiminnan tavoitteena on yritysten osaamisen kehittäminen eri menetelmin ja keinoin. Kehitystyö tapahtuu oppilaitos- ja oppisopimustoimistojen verkostoissa.

Top Digi

AVA- instituutti on mukana Työpaikalla tapahtuvan oppimisen tukeminen digitaalisilla ratkaisuilla – Top Digi- hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on monipuolistaa työpaikalla tapahtuvan oppimisen toteutustapoja ja kehittää työpaikalla tapahtuvan oppimisen laatua. Hankkeessa pilotoidaan työpaikoilla työssäoppimisen digitaalisia ratkaisuja.

Hankeaika: 1/2016- 12/2017
Rahoittaja: Opetus- ja kulttuuriministeriö
Koordinaattori: Haaga- instituutin säätiö
Hankevastaava AVA- instituutissa: rehtori Marja Kivivuori, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 69 22 82

KKI- ohjelma

AVA- instituutin henkilökunta osallistuu vuonna 2017 Kunnossa kaiken ikää- ohjelmaan hankkeella ”Liikunnasta energiaa työssäjaksamiseen”. Hankkeen tavoitteena on saada liikunnasta energiaa kokonaisvaltaiseen työssäjaksamiseen. 

Hankeaika: 1-11/2017
Rahoittaja: Opetus- ja kulttuuriministeriö
Koordinaattori: AVA- instituutti
Hankevastaava: rehtori Marja Kivivuori, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 69 22 82