LÄHIESIMIESTYÖN AMMATTITUTKINNON HAKU 7.8. - 4.9.2018

 

LÄHIESIMIESTYÖN AMMATTITUTKINTO (LEAT)

 

Leat on käytännönläheinen tutkinto, jonka avulla voit kehittää esimiestaitojasi monipuolisesti. Lähiesimiestyön ammattitutkinto soveltuu päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä toimivalle henkilölle. AVA-instituutin valmistavassa koulutuksessa painotetaan valmentavan johtamisen ja työhyvinvoinnin teemoja. Valmennuksessa harjoitellaan coaching-taitoja ja Mind&Body - osuudessa tarkastellaan omaa kokonaisvaltaista työhyvinvointia.


Linkki tutkinnon kuvaukseen

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätietoja: Koulutuspäällikkö Henna Salmela Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 050 344 7372

 

JOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINNON HAKU 8.8. - 4.9.2018

 

JOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO (JET)

 

JET on moderni johtamisvalmennus ja arvostettu tutkinto, joka on tarkoitettu esimiehille, johtajille ja asiantuntijatyössä toimiville. Suositussa valmennuksessamme perehdytään johtamisen eri osa-alueisiin hyödyntämällä uusimpien johtamistutkimusten tarjoamaa tietoa sekä opitaan toimivuutensa osoittaneita vaikuttavimpia johtamisen työkaluja ja nykyaikaisimpia johtamistaitojen kehittämismenetelmiä. Valmennuksen teemoja ovat mm. muutoksen johtaminen, resilienssi, valmentava johtaminen, ihmisen mielen johtaminen, ryhmädynamiikka, strateginen johtaminen, lean management, verkostojen johtaminen, asiakas- ja työyhteisökokemuksen johtaminen sekä talouden johtaminen.

UUTUUTENA tutkintokoulutuksen sisällössä on mukana Suomessa ainutlaatuinen Growth Mindset -valmennus, joka on johtajuuden ja itsensä kehittäminen työkalu.

Linkki Growth Mindset - sisältöön

Linkki tutkinnon kuvaukseen

Linkki hakulomakkeeseen


Lisätietoja: Sanna Laaksonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 553 46 68

 

 

MERKONOMIHAKU 31.8.2018 ASTI


UUDISTETTU LIIKETOIMINNAN PERUSTUTKINTO (MERKONOMI)


Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi) on arvostettu tutkinto ja antaa hakukelpoisuuden korkeakouluun. Tutkinnon sisältö on päivitetty ja seuraa edeltäjäänsä liiketalouden perustutkintoa, merkonomi -nimike säilyy.


Tutkinto sisältää kiinteitä ja valinnaisia tutkinnon osia. Hakijalle räätälöidään niistä sopiva kokonaisuus. AVA-instituutin ja Suomen Liikemiesten Kauppaopiston yhteistyössä toteutettu merkonomi-tutkinto koostuu pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista (katso lisää tutkinnon kuvauksesta).


Tutkinto soveltuu mm. kaupassa, ravintolassa, hotellissa, toimistossa, liikenneasemalla, logistiikka-alalla tai yrittäjänä työskentelevälle. On mahdollista myös lähteä kasvamaan esimiesuralle tämän tutkinnon kautta.


Linkki tutkinnon kuvaukseen

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätietoja:

Mirka Kuitunen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 352 5438 tai


https://youtu.be/VZDEMvqjEfA