Kehitä osaamistasi ja hanki tutkinto kätevästi työn ohessa!
Haussa on mukana kaksi uutuustutkintoa!

HAKU ON 14.1-12.2.2019

 

LÄHIESIMIESTYÖN AMMATTITUTKINTO (LEAT)

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on käytännönläheinen tutkinto, jonka avulla voit kehittää esimiestaitojasi monipuolisesti.

Tutkinto soveltuu päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä toimivalle henkilölle, esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön, projektin, tai vastaavan lähiesimiehenä tai työryhmänsä vetäjänä toimivalle. Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii kaikkien alojen ammattilaisille, ja sitä järjestetään sekä yrityskohtaisissa toteutuksissa että kaikille avoimissa ryhmissä.
AVA-instituutin lähivalmennuspäivissä painotetaan itsensä ja ihmisten johtamisen, sekä työhyvinvoinnin teemoja.

Linkki tutkinnon kuvaukseen

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätietoja: Mirka Kuitunen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 352 5438

 


JOHTAMISEN JA YRITYSJOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon valmistava koulutuksemme on modernia johtamisvalmennusta. Koulutuksessa hyödynnetään uusimpien johtamistutkimusten tarjoamaa tietoa sekä opitaan vaikuttavimpia johtamistaitoja, johtamisen työkaluja ja nykyaikaisimpia johtamistaitojen kehittämismenetelmiä.

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana sekä johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Linkki tutkinnon kuvaukseen

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätietoja: Manu Kangaspunta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 044 777 0859

 

 

MAJOITUS- JA RAVITSEMISALAN ESIMIESTYÖN ERIKOISAMMATTITUTKINTO (MARA eat)

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto on erinomainen alan esimiehille räätälöity käytännönläheinen tutkinto. Tutkinnon avulla vahvistetaan monipuolisesti esimies- ja tuloksentekotaitoja. Tutkintokoulutuksen tavoitteena on tukea menestymistä käytännön esimiestehtävissä majoitus- ja ravitsemisalalla sekä kehittää valmiuksia siirtyä eteenpäin uralla. Suositussa valmennuksessamme perehdytään majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön eri osa-alueisiin.

Linkki tutkinnon kuvaukseen

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätietoja: Sanna Laaksonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 553 4668

 

 

UUTUUS! LIIKETALOUDEN AMMATTITUTKINTO - myynnin ja markkinoinnin osaamisala

Haluatko hioa myyntitaitosi tykkiin ja voittaa kollegasi seuraavissa myyntikisoissa?
Onko vastuullasi asiakaskokemuksen kehittäminen?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat syventää omaa osaamistasi myynnistä ja markkinoinnista. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointia sekä myyntiä, seuraamaan toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittämään asiakaskokemusta. Opit asiakaslähtöistä liiketoimintaa, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa, sekä talouden hallintaa. Opit käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa omassa työssäsi ja toimimaan erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Tutkinnon suorittamisen aikana verkostoidut ammatillisesti ja kehität suunnitelmallisesti liiketoiminnan osaamistasi.

Linkki tutkinnon kuvaukseen

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätietoja: Katja Laurinolli, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 746 0405