AVA-instituutin tutkintotarjonta uudistuu kahdella liiketoiminnan tutkinnolla! 

 

Uudet liiketoiminnan ammatti- ja erikoisammattitutkinto alkavat 1.1.2019. 

Tutkinnot ovat tarkoitettu sinulle, joka haluat syventää omaa osaamistasi liiketoiminnan eri tehtävissä. Tutkinnon avulla voit kehittää omaa osaamistasi työpaikallasi työn ohessa. Räätälöimme sinulle työtehtäväsi mukaisen osaamispolun. Tutkinnot sisältävät paljon valinnaisuutta.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon hyödyt

Opit asiakaslähtöistä liiketoimintaa, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa, sekä talouden hallintaa. Opit käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa omassa työssäsi ja toimimaan erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Tutkinnon suorittamisen aikana verkostoidut ammatillisesti ja kehittät suunnitelmallisesti liiketoiminnan osaamistasi.  

Osaamisalat liiketoiminnan ammattitutkinnossa ovat: 

 • liiketoiminnan palveluiden osaamisala
 • myynnin ja markkinoinnin osaamisala
 • kiinteistövälityksen osaamisala
 • finanssipalveluiden osaamisala
 • taloushallinnon osaamisala
 • kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala

Tutustu lisää tästä liiketoiminnan ammattitutkinnon sisältöön

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon hyödyt

Hankit osaamista vaativiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin ja verkostoidut ammatillisesti. Kehität viestintä- ja vuorovaikutusosaamistasi, sekä tehtävissä tarvittavaa kielitaitoa. Opit käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa tehokkaasti ja otat haltuun erilaiset digitaaliset ympäristöt. Osallistumalla tutkintokoulutukseen kehität vastuualueesi liiketoimintaa, toimintaprosesseja, sekä omaa osaamistasi. 

Osaamisalat liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa ovat:

 • henkilöstöhallinnon osaamisala
 • taloushallinnon osaamisala
 • myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala
 • kaupan osaamisala
 • kiinteistövälityksen osaamisala
 • kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala

Tutustu lisää tästä liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon sisältöön

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Katja Laurinolli Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 746 0405

***

AVA-instituutti esittelee

AVA-instituutin koulutuspäällikkö Mirka Kuitunen saavutti ACC coachin tason tämän vuoden elokuussa. ACC taso vaatii coaching - valmennusta, mentorcoachingia, 100 tuntia tehtyä coachingia, sekä testin läpäisyä, jossa mitataan eettisten sääntöjen ja coaching kompetenssien ymmärtämistä.

AVA-instituutti tarjoaa coaching-palvelua yrityksille ja yksityishenkilöille eri valmennuksiin liitettynä, tai erikseen. Coaching -palvelua on saatavissa suomeksi ja englanniksi. AVA-instituutti noudattaa eettisiä sääntöjä coachingissaan.

ICF Suomen coachit

Eettiset säännöt

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää, ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puhelin +358 40 352 5438

KoulutuspäällikköACC WEB

In her words here is the journey:

I started practising coaching about two years ago. I had such a great training in MIF:s coaching training programme and a brilliant mentor coaching from MCC Coach Leda Turai-Petrauskiene. Last tuesday i passed my ACC test. I am so thankful for everyone i have met, have coached and been coaching. And I am proud of my self, I did it!!

#coaching#icf #internationalcoachingfederation #mif #avainstituutti

 

In English:

AVA-instituutti proudly presents

AVA-instituutti's Training Manager Mirka Kuitunen achieved ACC level at coaching in August 2018. ACC level inquires coaching training, mentor coaching, 100 hours of coaching and a test witch measures knowledge of ethical guidelines and coaching competencies.

AVA-instituutti offers coaching for companies and individuals and observes ICF's ethical guidelines with coaching. Coaching languages are Finnish and English.

Feel free to ask us more: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. phone +358 40 352 5438

ICF Finland's coaches

Ethical guidelines

 

 

AVA-instituutin Kannatusyhdistyksellä on iloisia uutisia

 

Kesko Oyj on liittynyt kannatusyhdistyksemme jäseneksi!

 

#kesko #avainstituutti 

 

***

UUTTA AVA-instituutissa, Google Classroom ja videoita!

AVA-instituutin strategiassa vuoden 2017 keskeisenä asiana on ollut digitaalisuuden lisääminen ja siirtyminen sähköiseen tiedonvälittämiseen opiskelijoiden kanssa. Vuonna 2016 AVA-instituutti onnistui Green Office tavoitteessaan paperikopioinnin vähentämisessä ja nyt testissä oleva Googlen Gsuite Classroom verkko-oppimisympäristö vähentää paperikopioinnin tarvetta edelleen. Gsuite on mahdollistanut liitetiedostoista luopumisen, oppimisympäristön myötä opiskelijoilla on käytössään kaikki Google Driven asiakirjasovellukset ja sinne voi jokainen käteävästi tallentaa opintojensa ajalta kaiken materiaalin ja arkistoida sen mieleisekseen.  

Myös videot ovat saaneet oman paikkansa muun oppimateriaalin joukossa. Juuri opintojaan aloittanut lähiesimiestyön ammattitutkinnon ryhmä kiitteli palautteissaan runsasta ennakkomateriaalia ja oppimista tukevia videoita. 

Viimeisin video syntyi yhteistyössä AVA-instituutin digimentorin Johannes Hesson kanssa.

AVA-instituutti pähkinänkuoressa:

 

 

 

 

 

 

**************

AVA-instituutissa järjestettävistä liiketalouden alan tutkintoryhmistä pyydettin opiskelijoita ilmiantamaan hyvä työpaikkakouluttaja.

Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskuksen järjesti Vähittäiskaupan vuoden työpaikkaohjaaja –kilpailun 2016. Valittava työpaikkaohjaaja ohjaa opiskelijaa tai tutkinnon suorittajaa, joka opiskelee jotain seuraavista liiketalouden ja hallinnon alan tutkinnoista (liiketalouden perustutkinto, myynnin ammattitutkinto, markkinointiviestinnän ammattitutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto, kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto ja ruokamestarin erikoisammattitutkinto).

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittajan Sofia Tuomaisen ilmianto omasta esimiehestään voitti AVA-instituutin ilmiantokisan ja myymäläpäällikkö Sisko Pohjola valittiin AVA-instituutin vuoden 2016 työpaikkakouluttajaksi ja hän osallistui myös KKK:n valtakunnalliseen kilpailuun. 

Ohessa Sofian perustelut:

Sisko ohjasi ja auttoi minua aina, kun tarvitsin apua. Hänellä oli aina minulle aikaa, oli tilanne kaupassa mikä tahansa. Hän ei koskaan turhautunut vaikka saatoin monesti kysyä samoja asioita uudelleen. Hän halusi tehdä kaikki kouluun liittyvät tehtävät erinomaisesti ja hän monesti kysyikin, että onko tämä varmasti näin hyvä vai voisiko kyseiseen tehtävään vielä lisätä jotain kommentteja. Hän osoitti suurta mieleenkiintoa koulutustani kohtaan, joka sai minutkin pyrkimään aina parempaan suoritukseen. Hän otti työvuorosuunnittelussa minun lähijaksopäivät aina huomioon ja laittoi minulle vapaapäiviä lähijakso viikolle, jotta saisin tehdä kouluun liittyviä tehtäviä tai vain hengähtää, jotta jaksaisin töissä paremmin. Hän on ollut töissä noin 18 vuotta Siwassa, joten häneltä oli helppoa kysyä melkein mitä tahansa niin sain aina vastauksen. Jos hän ei ollut varma jostain asiasta niin hän myös näki vaivaa kysyä apua muilta myymäläpäälliköiltä. Sisko on ehdottomasti loistava työpaikkakouluttaja ja tietenkin erinomainen esimies. Toivottavasti minusta tulee jonain päivänä yhtä hyvä esimies :)

Sisko ja Sofia 640x481

(kuvassa vasemmalta Sofia Tuomainen ja Sisko Pohjola)