AVA-instituutin Kannatusyhdistyksellä on iloisia uutisia

 

Kesko Oyj on liittynyt kannatusyhdistyksemme jäseneksi!

 

#kesko #avainstituutti 

 

***

UUTTA AVA-instituutissa, Google Classroom ja videoita!

AVA-instituutin strategiassa vuoden 2017 keskeisenä asiana on ollut digitaalisuuden lisääminen ja siirtyminen sähköiseen tiedonvälittämiseen opiskelijoiden kanssa. Vuonna 2016 AVA-instituutti onnistui Green Office tavoitteessaan paperikopioinnin vähentämisessä ja nyt testissä oleva Googlen Gsuite Classroom verkko-oppimisympäristö vähentää paperikopioinnin tarvetta edelleen. Gsuite on mahdollistanut liitetiedostoista luopumisen, oppimisympäristön myötä opiskelijoilla on käytössään kaikki Google Driven asiakirjasovellukset ja sinne voi jokainen käteävästi tallentaa opintojensa ajalta kaiken materiaalin ja arkistoida sen mieleisekseen.  

Myös videot ovat saaneet oman paikkansa muun oppimateriaalin joukossa. Juuri opintojaan aloittanut lähiesimiestyön ammattitutkinnon ryhmä kiitteli palautteissaan runsasta ennakkomateriaalia ja oppimista tukevia videoita. 

Viimeisin video syntyi yhteistyössä AVA-instituutin digimentorin Johannes Hesson kanssa.

AVA-instituutti pähkinänkuoressa:

 

 

 

 

 

 

**************

AVA-instituutissa järjestettävistä liiketalouden alan tutkintoryhmistä pyydettin opiskelijoita ilmiantamaan hyvä työpaikkakouluttaja.

Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskuksen järjesti Vähittäiskaupan vuoden työpaikkaohjaaja –kilpailun 2016. Valittava työpaikkaohjaaja ohjaa opiskelijaa tai tutkinnon suorittajaa, joka opiskelee jotain seuraavista liiketalouden ja hallinnon alan tutkinnoista (liiketalouden perustutkinto, myynnin ammattitutkinto, markkinointiviestinnän ammattitutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto, kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto ja ruokamestarin erikoisammattitutkinto).

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittajan Sofia Tuomaisen ilmianto omasta esimiehestään voitti AVA-instituutin ilmiantokisan ja myymäläpäällikkö Sisko Pohjola valittiin AVA-instituutin vuoden 2016 työpaikkakouluttajaksi ja hän osallistui myös KKK:n valtakunnalliseen kilpailuun. 

Ohessa Sofian perustelut:

Sisko ohjasi ja auttoi minua aina, kun tarvitsin apua. Hänellä oli aina minulle aikaa, oli tilanne kaupassa mikä tahansa. Hän ei koskaan turhautunut vaikka saatoin monesti kysyä samoja asioita uudelleen. Hän halusi tehdä kaikki kouluun liittyvät tehtävät erinomaisesti ja hän monesti kysyikin, että onko tämä varmasti näin hyvä vai voisiko kyseiseen tehtävään vielä lisätä jotain kommentteja. Hän osoitti suurta mieleenkiintoa koulutustani kohtaan, joka sai minutkin pyrkimään aina parempaan suoritukseen. Hän otti työvuorosuunnittelussa minun lähijaksopäivät aina huomioon ja laittoi minulle vapaapäiviä lähijakso viikolle, jotta saisin tehdä kouluun liittyviä tehtäviä tai vain hengähtää, jotta jaksaisin töissä paremmin. Hän on ollut töissä noin 18 vuotta Siwassa, joten häneltä oli helppoa kysyä melkein mitä tahansa niin sain aina vastauksen. Jos hän ei ollut varma jostain asiasta niin hän myös näki vaivaa kysyä apua muilta myymäläpäälliköiltä. Sisko on ehdottomasti loistava työpaikkakouluttaja ja tietenkin erinomainen esimies. Toivottavasti minusta tulee jonain päivänä yhtä hyvä esimies :)

Sisko ja Sofia 640x481

(kuvassa vasemmalta Sofia Tuomainen ja Sisko Pohjola)

Lahjoitimme joulukorttirahat Planille tyttöjen elämän parantamiseen

 
Olemme tänä jouluna lahjoittaneet joulukorttirahat hyväntekeväisyysjärjestö Planille tyttöjen elämän parantamiseen.
Plan parantaa lahjoitusvaroin kehitysmaiden lasten, erityisesti tyttöjen elämää ja suojelua kolmella eri mantereella. 
 

Kiitämme vuodesta 2016,

toivotamme hyvää joulua ?

ja menestyksekästä vuotta 2017!

- AVAlaiset -

Joulukortti AVA 2016

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon kokemuksia

AVA-instituutin ensimmäinen lähiesimiestyön ammattitutkinnon ryhmä Leat 116 valmistuu tammikuussa 2017. 

Ohessa tutkinnon suorittaja ja työpaikkakouluttaja kertovat kokemuksiaan koulutuksen ajalta.

Hennamari testimonial kuva

 

Inga Maarit testimonial kuva

 

 

***************************************************************************************************************************************************************************************